Newsflash

hahaha, alltså.. så jävla roligt.. Tänk om ni skulle se killen strypa getterna!


Vafan, Fredag?

Skönt att få köra bil.. Det är oftast det jag utnyttjar mest på helgerna just nu. Tillgång till bil, svinskönt!

Asiater är Fantastiska!

Titta bara på den här killen. Byggt mobilen helt själv, dessutom så är den världens största. Min kärlek till asiater blir bara större när jag läser sånna här fantastiska nyheter! Dom är överlägset smartast.. och dessutom bäst på alla onödiga kunskaper inom alla genres


!

Feng Changlin is a Monkey

Fick nyligen nys om en jävligt rolig nyhet som jag gärna vill dela med mig med er eftersom jag är en sån symptatisk kille! Tror inte jag behöver skriva vad som har hänt utan de är nog bäst om ni bara kikar på artikeln nedan. Några av er kanske redan har sett detta men för er som inte har gjort de... så är det ganska kul!



4 Månader

Ja det är precis så länge som jag har varit tillsammans med Hannah. Underbara 4 månader och de känns som det borde ha varit längre. Tycker så otroligt mycket om dig Hannah, du betyder allt och lite till.. Vad skulle jag göra utan dig?





Där har vi dom


For Those in Fear of the Lake of Fire!

Ja, idag fick jag reda på att jag ska vara redo att börja jobba klockan 08:00 i morgon bitti, så nu är det slut på mina underbara sovmorgnar antar jag. Men det ska bli skönt att dra in lite pengar efter några veckors relaxande, men visst.. hade varit skönt med någon vecka till.

Annars så har det itne hänt speciellt mycket. Jag har spenderat mycket tid med Hannah och vi har haft det jättemysigt tillsammans. Helgen var alldeles underbar eftersom jag spenderade näst intill hela helgen tillsammans med den person jag trivs bäst med <3

Kommer komma lite sköna vinterplagg här framöver men jag väntar lite med det känner jag, inte riktigt säker på vad det kommer att bli :)



Vettefan när vi knäppte den här bilden men den blev ganska läcker, haha!

Time to loose 21 Grams

hmm jaa? Det stämmer ju inte riktigt men de är i alla fall den filmen jag hade tänkt kika på nu - http://www.imdb.com/title/tt0315733/ . En film med Jean Penn och Regi av Alejandro Gonzales Inárritu. Väldigt bra regissör som regisserat bla. Amores Perros - http://www.imdb.com/title/tt0245712/ , underbart skön film.

Det har redan hänt massor utav rolgia saker sen jag har fått körkort. Jag har bla. backat in i en bil, kört mot enkelriktat (flera gånger), gjort en U-Sväng på huvudled och varit nära att krocka.. Låter ju fantastiskt kingligt må ja säga. Men jag hatar att köra i Gävle, enkelriktat i hela jävla stan. Sandviken kan man ju i princip köra hur man vill i så de är ganska stor skillnad ;)

Aja, arbetsinteriew senare idag, får hoppas att det går vägen. Annars så händer det inte så mycket mer faktiskt. Kika film nu som sagt, får hoppas att jag hinner se hela dock.



Burn out Brighter

Två helt skilda bilder, två humör.. svinglad blond tjej och svinarg kille med toffs!




Kan fan inte låta bli att lägga ut en riktigt rolig grej från family guy... Den som säger något annat blir jag väldigt arg på, haha!


She's so cute, I love children, Look at my kids!

Henke kör ett fantastiskt beat, eller?



Funny Man with an Amazing Sound
Uploaded by Harnesk

Exotic 6 Coordinator

yes yes yes! vaknade upp bredvid Hannah vid 09:30 tiden idag. Ville givetvis ligga kvar och njuta av min trötthet men så blev det inte. Istället tog vi fram ett pannkaksrecept och Hannah började med kakorna direkt ;D

Fan vad tråkig jag är idag.. Kommer inte på något roligt att skriva om, jo... Nu ska jag se Midnight Run med Robert De Niro! YEAHhhhh!

  

Min jacka - och mitt babyface samt babyhands, hahaha!


Blockbusters

Ja de är precis vad jag har sett de senaste dagarna känns det som. Först ut Iron Man, och igår.. The Incredible Hulk. Vad tycker jag då om HULKEN. Nja, den var väl sådär, Iron Man kändes snäppet vassare. Det är många faktorer som får mig att tycka om Iron Man mer. Den kändes främst mer felfri än vad The Incredible Hulk gjorde på många sätt. Främst då alla fantabulous actionscener som utspelar sig i båda filmerna. Där har Iron Man lyckats bättre.

Annars så är väl varken någon utav filmerna något att hurra över när det gäller själva handlingen och budskapet.. men vafan, ofta någon utav dessa filmer behöver ett budskap? De år båda två fullproppade med action och skrämmande många punchlines. Två filmer som är roliga att titta på.. Man får sig faktiskt ett gott skratt då och då! Speciellt i Iron Man. sååå.. alla svincoola killar som tycker om lite b-action borde ju faktiskt se dessa två. Eftersom detta stundtals är action i första klass!

Nu ska jag se något helt annat, dags för lite "Vem kan slå Filip och Fredrik". Underhållande.. ja, Filip och Fredrik klass..nej!


Wu Tang Clan Ain't Nothing to Fuck With!

Idag sov jag till 13:30, sen gick jag upp. Vandrade till ICA.. köpte mig en sån där stor american pizza som man värmer i ugnen 20 minuter. Efter detta så kom Hannah och vi åkte iväg för att jobba lite, svinkul.. absolut !

Japp, blir faktiskt några bilder på lite sköna kläder man förhoppningsvis kanske kommer över. Något utav plaggen i alla fall.


The Kite Runner

Japp.. Lyssnat färdigt på boken och hunnit sett filmen även! Boken var mer djupgående än vad filmen var, och givetvis snäppet bättre. Men filmen gjorde mig inte besviken utan det var en bra skildring av boken och den innehöll sina ljusglimtar.

Vissa scener är riktigt snygga och när jag tänker från ett, "bok till film perspektiv", så har faktiskt regisörren Marc Forster lyckats skildra Khaled Hosseini bok helt okej. En film värd att se... vare sig man har läst boken eller inte!

 


För övrigt så har jag köpt en parka som jag tyvärr inte har någon bild på... men, aah.. happy life!


Utgång, Ingång, Nedgång, Supertramp?


She so Pretty


We so Ugly!


Iron Man

Mycket riktigt så var det denna film jag spenderade natten igår med att kika på. Va den då värd tiden jag la ner? dvs 2 långa timmar? Njaae, filmen var okej men inte mer än så skulle jag vilja säga. Patriotisk kan man lugnt säga men jag orkar inte klandra USA. Dom får var hur patriotiska dom vill. Trots allt så är dom ju bra på det mesta.

Annars så har jag spendera mycket tid vid datorn där jag fått tag på filmer som:
The Mist, The Fountain, The Breakfast Club och The Good, The Bad and The Ugly. Några filmer jag kan tro är helt okej alltså :) Nu blir det nog att se på Schindler's List Innan jag går till sängs.

Ha det king!


IMDB är IMDB

Alltså, nu var det fan längsen jag typade någonting här, nu kommer jag dock ha tid för de här skiten när jag är ekonomiskt oberoende ;). Hade tänkt göra en kompis en tjänst och börja lägga ut lite filmtips emellanåt. Svintjurig kille som blir svinarg för att jag inte säger åt honom vilka filmer han borde se/inte se.

Men först då.. vad har man gjort nu de senaste veckorna. Kan väl säga att jag har varit väldigt aktiv inom industrin. haha, så sjukt tråkigt!

Förutom det så har jag umgåts med hannah, tagit körkort, sprungit och slutat gymma

       När de då gäller filmen så tänker jag varmt rekomendera en gammal klassiker (1975). "One Flew Over the Cuckoo's  nest" Svensk Titel: Gökboet, med jack Nicholson. Kan tyckas att den är något händelsefattig men för er som vet att ni klarar av lite äldre filmer med en skön storyline så garanterar jag er att ni inte kommer att bli besvikna över denna film!



RSS 2.0