Carin Wester Knows how to Party!

Yes that's correct. Det blir lite plagg från Carin Wester om det går att lägga upp bilder på datorn idag! Den senaste kollektionen ser faktiskt riktigt läcker ut måste jag säga. Får se nu efter löning om man kanske begär sig söderut för att kanske investera i något läckert! Ser kanske inte så snyggt ut men datorn är knasig.

People here I am

God morgon, god morgon på er mina kära läsare! Fråga är hur länge man orkar hålla bloggarna uppe nu när man jobbar 9 to 5 every day?

Ska försöka klara av det här nu och inte banga ur i förtid. Får skriva här på rasterna och försöka hålla bloggen så intressant som det bara går.

Fan vilken kall morgon föresten, usch! huttrade som ett svin under hela vandringen till jobbet. Riktigt riktigt jobbigt att behöva gå dom där hundra meterna för att tillslut komma in till värmen. Men jag antar att det är sånt man får räkna med nu när vintern är påväg!


Asos har sköna kläder till ett rimligt pris!


Jackie Brown & The Fall

Såg "Jackie Brown" för någon dag sen, helt okej film måste jag säga. Skönaste karaktären är ju helt klart Mr. Samuel L. Jackson. Den typiska Jackson karaktären gör mig lika glad som alltid, det spelar ingen roll vilken film han är med i. Filmen är regisserad av Quentin Tarantino och den är väl precis vad man kan vänta sig utav honom.


BETYG          :  3,5 Samuel L. Jackson




Såg även en riktigt soft film i "The Fall" som utspelar sig på ett sjukhus i Californien i mitten av 1920-talet. En riktigt mysig dock hemsk film, som är väldigt snyggt gjord. Miljöerna i filmen kan nog vara det snyggaste jag någonsin har sett på film. Den handlar om en patient som ligger på sjukbädden och berättar en saga om 5 hjältar för en liten flicka. Låter flummigt men se filmen så föstår ni vad jag menar.


BETYG      4  :  Samuel L. Jackson





Vintern nalkas

Fy fan vad jobbigt med vinter. kan inte svenska vintern skärpa sig. De senaste åren har de bara varit massa slask och skit. Inte en riktigt vinter så länge jag kan minnas, utan några halvdana pissvintrar som bara smälter bort. Som tur så har jag ju Hannah som kan förgylla min vinter om de skulle bli som jag förutspått!

och inte minst JOBBET!






Beautiful


Say Hello to My Little Friend!

Nu är helgen snart över och jag har hunnit med att blivit firad av familjen, vädligt trevligt må ja säga.

Annars så har det inte hänt så mycket. Har haft det mysigt med Hannah och tagit det lugnt. Fick ju världens läckraste present av henne, en tygpåse med Tony Montana på!





T.I - No Matter What


Bomb's on barber

Jackie Brown can't change the man that no longer prays, the black president and Nas feel the same way.
No matter what I say you can't change me baby, T-pain's in the building with another rapper called Lazee.

Såg nyss något på tuben som handlade om hur bloggar kommer att påverka nästa val. Så sjukt ointressant med tanke på hur lite jag bryr mig om sverige styrs av ett rött eller blått parti. Vet inte varför jag ägnade så mycket tid åt klippet men det kanske var bristen på annat som gjorde att jag satt och plågade mig igenom det.

Längesen jag köpte kläder nu och det kommer nog ta ett tag innan jag köper något skulle jag tro. Det enda som känns  relevant till vintern är faktiskt jacka och skor. Under jackan klär jag mig med en turtles t-shirt eller något i samma sköna anda.

Jag har ju faktiskt fyllt år så jag ska hem till huset i Sandviken och äta gott och få fina presenter av familjen. Kanske åker förbi Alexis och njuter av TV'n han aldrig klarade av att lämna. Hans Q-nes är så stor att han inte klarar av att säga farväl till Phillips!







Slutbloggat

blir inte något mer bloggande för min del (tror jag). Känner att jag inte har orken att vara seriös med detta längre.

RSS 2.0