IM NOT POP


Jobb Jobb

blir inte mycket gjort här nu på ett tag.. jobbar ihjäl mig veckan ut!

kommer något kul i helgen folket :)


Partaaaiieee!

Ja nu jävlar blir de supa, härja och slåss. eller? jag brukar annars vara ganska lugn på fyllan men man vet ju aldrig. Alla vill slåss med den taniga lilla killen med toffs.. jobbigt ja vet men vafan ska man göra ;P blir att bussa olof mård på dom som vill ha något med mig att göra ;) aja.. kläder kläder kläder kläder kläder!




I guess it makes me a...hero!

Ännu en morgon, och ännu en eftermiddag med jobb... fy fan är väl det enda jag kan säga! Kommer ta lång tid innan man kommer hem till hannah igen.

Ja.. jag har ju faktiskt börjat tränat igen och nu ska jag försöka hålla i det jag en gång startade. Försöker gymma 4-5 dagar i veckan och springa ungefär två dagar i veckan. Men själva problemet ligger i att jag får sån jävla träningsverk efter jag har sprungit att jag inte kan springa på en vecka igen ;) haha. Det är så svårt att få in alltid under en dag också, ska jobba, träna, träffa hannah.. blir så jävla mycket. Mitt mål är inte att bli det biffigaste ni har sett utan att bara bli lite mer "fit" helt enkelt. Ännu svårare att hålla kontakten med kompisar nu när man mest jobbar, träffar hannah och tränar. Men jag antar att det är upp till mig hur jag disponerar min tid så jag får blama mig där. Hade inget roligt att skriva idag men det kanske kommer upp något sjukt idag när jag jobbar, brukar ju som oftast göra det :P

Aja, orkar inte skriva mer idag.. ska snart ge mig av till jobbet. Något som jag ska ge er idag, som jag tycker är svinroligt att göra när man inte har något annat för sig är:


VECKANS VIKNING!




Rasister är roliga

Anledingen till att min rubrik lyder så är för att jag fick två sms av en kompis som fick mig att skratta över hur patetiska folk kan vara.

sms 1: Världens värsta rasse på mitt jobb. Han försökte få över mig på den mörka sidan.

sms 2 : Han gick över styr totalt. Han sa typ fan va mycket svartskallar som jobbar här. Skicka hem dom jävla kroknäsorna. Dom begår bara brott och tar våra jobb. Ge dom en yxa och såg och skicka ut dom i skogen istället :O

Kan tänka mig hur obekväm han blev när han började prata såhär. Jag skulle bli hatiskt och börja argumentera mot den här killen. Kan inte annat än att skratta över hur hatiska folk kan vara mot folk med utländskt ursprung.

"sluta hata och älska istället, allt blir så mycket bättre då" :) klä er snyggt istället ;D haha!

Kläder från NAKKNA!






Lite höst och tråk

Har nyligen vaknat så därför tänker jag inte skriva så mycket. Ska även åka till jobbet om 15 minuter så jag hinner nog inte med så mycket tyvärr. Har kikat på lite kläder till hösten och näst intill alla dessa plagg kommer ifrån april 77. Jag tycker att det ser lite tråkigt ut men meningen är ju inte att alla plagg ska hänga i garderoben till hösten.

Var meningen att jag skulle visa er lite sköna plagg från NAKKNA men tyvärr så blev det något fel när jag skulle öppna deras hemsida. Fick en bild som jag hittade på google dock, tröjan i slutet. Vi får ta resten senare! 

Skriver säkert något roligare när jag kommer hem från jobbet idag. Kan bli sent men ni verkar ju hålla er vakna hela nätterna endå så. Tack föresten för alla som har tittat, trodde inte kläder för killar va så interesting.


Looking for ... a hero

En till arbetsdag avklarad och visst är det tråkigt att jobba förmiddagar, usch! Mina planer för dagen är att jag ska duscha sen åka in till älsklingen min, Hannah :)

Måste skriva om en sak min arbetskamrat Henrik sa till mig idag, haha. Tydligen har Gudrun Schyman viljat införa en sk. "snoppskatt". Hon ville alltså att vi killar skulle betala skatt för att vi har en snopp. Anledningen... ja.. för att vi män våldtar kvinnor. Det var då Henrik sa det så fantastiskt roliga. 

" OM VI SKA BETALA SKATT FÖR DE SÅ SKA VI FAN FÅ VÅLDTA OCKSÅ"


Softa kläder från Julian Red, Nakkna och Whyred!






"Quintland"

Slutat jobba, gymmat och ätit! Nu är det dags att skriva lite här igen. Förutom att jag tänker lägga upp bilder på några klädesplagg hade jag även tänkt tagit upp fallet "Quintland" som är ganska absurt.

Det var på jobbet som jag upptäckte denna gamla nyhet som jag inte ens hört talas om tidigare. 1934 Föddes femlingarna Dionne i Ontario, och det som var speciellt med detta är att familjen inte klarade av att behålla barnen utan de lät en cirkus uppfostra barnen. Själv så tycker jag redan här att det är absurt, men det sjukaste är att när barnen var ca: 8 år gamla omhändertogs dem av regeringen i Ontario. Istället för att hjälpa barnen byggde man ett nöjesfält som kallades för Quintland. Här byggde man ett hus åt barnen som man hade som en "attraktion" för folket som betalade in sig på parken enbart för att få se dessa femlingar. Man kan ju tycka att regeringen skulle hjälpa barnen med uppfostran men istället låter man dom tro att de är freaks.

Seriöst inlägg, jag vet.. Men jag orkade inte lämna något åt fantasin idag utan ni får blir lite arga över denna nyhet istället. Positivt är i alla fall att när dessa barn växte upp och var 20 år gamla stämde man regeringen på 25 miljoner svenska kronor, tänk då att 25 miljoner då var ganska mycket pengar.

Lite sköna plagg till hösten! Det är härligt när höst och vinterplaggen kommer, alltid lite mer att klä sig i och det är soft att få tag på en vinterjacka som sitter snyggt.



Lite plagg från Odeur, Filippa K, Whyred och Carin Wester. T-shirten från Oduer har jag skaffat mig bara att det är ett annat motiv. Finns att köpa på Fico och över nätet. Annars så är jag riktigt sugen på allt på denna sida.





Modernt är sådant man själv bär, Omodernt är vad andra bär.

soft soft soft, vandrade in på Fico för.. ja, kan det vara 2 dagar sen. Aja skitsamma, kom i alla fall över ett fifth avenue shoe repair blad med en massa sköna artiklar i. Hittade några av dem på deras hemsida och hade tänkt visa upp vilka jag nu tycker verkar softa. Är dock lite osäker på hur man skulle se ut i Dual Hoodien, haha!


                   

 Kanske var lite tråkig färger det här men men, det är ju snart tråkhöst och man måste ju matcha lite med skitvädret också ;D Nej men lite färg kommer givetvis tillkomma till hösten med!


Den rätta är verkligen den enda

Ja hörrni, Idag klev man upp 05:00 hemma hos hannah för att hinna med bussen som tog mig till sandviken för lite hard work work.

Det var en sak på jobbet som fick mig att småskratta lite för mig själv, men eftersom dom jag jobbar med mestadels är gubbar över 50 år så tror jag ingen av dom skulle uppskatta det jag nu tyckte var fantastiskt roligt och sjukt. Detta läste jag i en vetenskapstidning jag hittade på jobbet. 

Det stod om hur Djuphavsmarulken går tillväga när han funnit en hona han vill spendera livet med. Ja han löser problemet genom att låta sig växa fast på honan. Han biter sig fast runt hennes "könsöppning" och sprutar in ett enzym som bryter ner hennes hud samt hans mun. Honan håller sedan hanen vid liv genom näringsämnen. I gengäld så blir de ägg hon lägger automatiskt befruktade av hennes spermabank.

Hahaha, så sjukt och roligt så att jag inte kunde låta bli att lägga upp det här! Tänk dig att se en fisk trycka sig fast på en annan och sen stanna där för att från två fiskar, bli en :D Aja, jag älskar Djuphavsmarulken i alla fall.


Det är en sällsynt tråkig församling måste jag säga!

Nu bär det av till Gävle och Hannah. Tror jag har gjort mitt här hemma idag så jag bör nog resa på mig, gå ner, packa ihop nödvändigheter och röra på mig.

En snygg Parka från Fillippa K som jag har kikat på, vet varken pris eller vart man kan få tag på den men man får väl undersöka den saken senare innan dess får man väl  fundera på annat skönt höstköp! Lägger upp lite fler  höstköp / planerade höstköp senare men ni får ha det bra tills vidare.

Kläder, Kärlek och lite Konst

Ja, idag kan jag inte påstå att jag har gjort speciellt mycket, vaknade upp bredvid Hannahn min sen blev det att jag åkte lite longboard innan jag sedan besämde mig för att sätta mig här och skriva lite.


Igår tillbringade jag tiden mestadels framför tvn med hannah. Vi kikade på King of California http://www.imdb.com/title/tt0388182/ och lite Planet Earth, alltid lika soft att slötitta på. King of California var en helt okej film men den hade  sina brister i tempot, då den var seg och ganska långsam vissa stunder. Michael Douglas var i alla fall helt klockren i rollen som paranoid och smågalen farsa!




Dagens plagg blev idag en skön t-shirt från Odeur och ett par Chinos från GAP i usa. Framsidan ser inte speciellt mycket ut för världen men jag gillar den "lösa" baksidan.


Nu är det morgon

och jag sitter och funderar på vad jag ska äta. Det står mellan två stekta ägg eller pizza! ;D Men eftersom jag har blivit en hälsosammare person med gym och mina planer att köpa joggingskort så blir det nog fan ingen pizza.

Jag funderar även på att se slutet på O Brother Where Art Thou innan jag gör någonting annat men jag känner att jag näst intill vet hur den ska sluta eftersom jag enbart missade de 7 sista minuterna igår. Dags för att lista upp några vardagliga saker som alltid gör mig lite gladare att vara vid liv (inspiration från bocken, dubbelkaka.blogg.se).


- Att få vakna av att Hannah pussar mig på hjässan.


- Se att man har några kronor mer på kontot än vad man trodde.

-
Få reda på att WALL-E har biopremiär betydligt tidigare i Sverige än vad man trodde.


- Bli glad över att få post, oavsett vad det är.


- Inse att man har nycklarna i handen fast man trodde att dom skulle ligga i fickan


- Inse att man är känslig eftersom man nästan fäller en tår när man ser slutet på Extreme Home Makeover.

- Att bli svinnöjd över sig själv bara för att man kan vika sin t-shirt som japanskan på Youtube



Hela jävla röven är utslagen!

Ja, sådär kan det låta när jag citerar Hannahn min.

Sista dagen på arbetsveckan och det känns skönt att ha den avklarad. Sitter hemma hos Hannah nu och funderar på vad man bör göra för att få en blogg intressant. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte en aning hur jag ska få det att funka. Kanske blir att jag lägger ut lite bilder och kanske några sköna youtubeklipp. Sånt lockar ju alltid läsare verkar det som

Dagens händelse är väl att jag direkt efter jobbet spenderade 30 minuter på gymmet där jag jobbar, helt otroligt tråkigt den här gången med tanke på att klockan var 21:00 på en fredagkväll. Skönt att man har ett liv ;D Nu får jag i alla fall spendera resten av kvällen men min lilla sötnos.

T-shirten på bilden är av märken Sandvik!


Slakt eller Förnedring?

Oh jävlar vad det här ska blir roligt. Har länge funderat på om man ska försöka ha skaffa sig något nöje på sidan av allt de andra roliga man gör. Typ jobba, sova....jobba, sova....jobba, sova. Men Inte förrän nu har jag bestämt mig att jag ska skriva här lite då och då om saker som jag tycker är intressanta och roliga.

Risken att de blir mycket sjuka saker jag kommer att ta upp får ni nog vänta er för vissa funderingar och diskussioner vänner emellan brukar inte vara så mycket annat än just det.


När jag nämnde ordet sjuk så kom jag att tänka på en sak som jag och två kompisar pratade om för längesen. Det var efter att vi hade sett ett klipp från ett herrans liv med Filip och Fredrik vi började snacka. Där frågade man folk om man hellre föredrar en bult i pannan eller att förnedras framför en videokamera tillsammans med en annan man (och alla här vet lika väl som jag att man hellre står framför kameran än att ta ett skott i huvudet).

Nu va inte det grejjen utan vi började snacka om hur mycket man skulle kunna göra för pengar. Vi kom snabbt fram till att man skulle kunna göra jävligt sjuka saker för några miljarder i fickan. Det kom bl.a. fram att vi

1. Skulle kunna ta en i röven av en saudiarabisk oljeshejk framför en videokamera och låta den spridas över hela internet.

2. Skulle kunna offra en arm.

3. Ligga i koma under 3 års tid.




slut slut slut, more to come!

RSS 2.0